Laks i pitabrød med mango, agurk, hjertesalat og aioli
Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Laksefilet
600 g
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Olivenolje
Pitabrød
6 stk
Aioli
85 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du grønnsaker, frukt eller urter liggende? Kutt det opp, og ha det i pitabrødene.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt agurken i terninger. Kutt enden av hjertesalaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene i separate skåler for servering. Ha litt olivenolje, salt og pepper på agurkterningene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den har en lyserosa kjerne. Krydre med salt og pepper. Bruk to gafler til å rive laksestykkene i mindre biter.
Fukt pitabrødene i litt kaldt vann, og stek dem i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll pitabrødene med laksen, grønnsakene og aiolien.
Vel bekomme!