Laks i pitabrød med mango, agurk, hjertesalat og aioli

Laks i pitabrød med mango, agurk, hjertesalat og aioli

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Laksefilet
600 g
(Fisk)
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Olivenolje
Pitabrød
6 stk
(Hvete, Rug)
Aioli
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaker, frukt eller urter liggende? Kutt det opp, og ha det i pitabrødene.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt agurken i terninger. Kutt enden av hjertesalaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene i separate skåler for servering. Ha litt olivenolje, salt og pepper på agurkterningene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den har en lyserosa kjerne. Krydre med salt og pepper. Bruk to gafler til å rive laksestykkene i mindre biter.
Fukt pitabrødene i litt kaldt vann, og stek dem i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll pitabrødene med laksen, grønnsakene og aiolien. 
Vel bekomme!