Sprøbakt torsk med syrlig råkostsalat, basmatiris og sweet chili-saus

Sprøbakt torsk med syrlig råkostsalat, basmatiris og sweet chili-saus

3.91 (94)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Sprøbakt torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Råkostmiks
300 g
Sitron
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Olivenolje
Basmatiris
125 g
Sweet chili-saus
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester av frukt eller grønnsaker i kjøleskapet? Lag din egen vri på råkostsalaten!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek den sprøbakte torsken i 3-4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm. 
 Ha råkostmiksen i en serveringsbolle, og vend inn sesamfrøene. Smak til med olivenolje, salt, pepper og saft fra sitronen. 
Server den sprøbakte torsken med risen, råkostsalaten og sweet chili-sausen.
Vel bekomme!