Sprøbakt torsk med syrlig råkostsalat, basmatiris og sweet chili-saus
3.91 (94)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Sprøbakt torsk
360 g
Råkostmiks
300 g
Sitron
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Olivenolje
Basmatiris
125 g
Sweet chili-saus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av frukt eller grønnsaker i kjøleskapet? Lag din egen vri på råkostsalaten!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek den sprøbakte torsken i 3-4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm.
Ha råkostmiksen i en serveringsbolle, og vend inn sesamfrøene. Smak til med olivenolje, salt, pepper og saft fra sitronen.
Server den sprøbakte torsken med risen, råkostsalaten og sweet chili-sausen.
Vel bekomme!