Svinenakke i rødvinssaus med stekt spisskål og gulrotstuing

Svinenakke i rødvinssaus med stekt spisskål og gulrotstuing

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Grønn spisskål
1 bit
Gulrotstuing
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Svinenakke
400 g
Gul løk
1 stk
Rødvinssaus
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Noen hele rosépepperkorn i rødvinssausen fungerer som små smaksbomber underveis i måltidet!

Varm opp gulrotstuingen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og smør. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Kutt spisskålen i to omtrent like store båter. Stek båtene i 3-4 minutter på hver flatside. 
Skrell løken og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek svinenakken i 4-5 minutter på hver side, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett løkskivene og rødvinssausen og gi det hele et oppkok. La det hele trekke på lav varme i 3-4 minutter, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!