Soyamarinert indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker og fløtesaus
4.21 (122)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1/2 stk
Cherrytomater
250 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Marinert indrefilet av svin
300 g
Fløtesaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt finhakkede urter!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Del brokkolien i buketter. Skrell brokkolistilken og kutt den i skiver.
Fordel småpotetene utover et stort stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek potetene i ovnen i 8 minutter. Fordel deretter brokkolien og cherrytomatene utover brettet sammen med potetene. Vend brokkolien og cherrytomatene i litt olje, salt og pepper, og stek brettet videre i ovnen i ca. 10 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Skjær indrefileten i to på langs, slik at du får to omtrent like store stykker. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttet i 5-6 minutter. Snu kjøttet underveis. Skru deretter ned varmen, ha litt smør i stekepannen, og stek kjøttet videre i ca. 2 minutter. La kjøttet hvile i ca. 5 minutter før servering.
Varm opp fløtesausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!