Soyamarinert indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker og fløtesaus

Soyamarinert indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker og fløtesaus

4.21 (122)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1/2 stk
Cherrytomater
250 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Marinert indrefilet av svin
300 g
(Soya, Hvete)
Fløtesaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt finhakkede urter!

Sett stekeovnen på 240 grader. 
Del brokkolien i buketter. Skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. 
 Fordel småpotetene utover et stort stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek potetene i ovnen i 8 minutter. Fordel deretter brokkolien og cherrytomatene utover brettet sammen med potetene. Vend brokkolien og cherrytomatene i litt olje, salt og pepper, og stek brettet videre i ovnen i ca. 10 minutter, eller til potetene er gjennomstekte. 
Skjær indrefileten i to på langs, slik at du får to omtrent like store stykker. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttet i 5-6 minutter. Snu kjøttet underveis. Skru deretter ned varmen, ha litt smør i stekepannen, og stek kjøttet videre i ca. 2 minutter. La kjøttet hvile i ca. 5 minutter før servering.
Varm opp fløtesausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!