Tacokrydrede kyllingstrimler i pitabrød med friske grønnsaker og rømme

Tacokrydrede kyllingstrimler i pitabrød med friske grønnsaker og rømme

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kyllingbryst
350 g
Three spice
1/2 pakke
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag agurkdressing av rømmen ved å tilsette litt grovrevet agurk og finhakket hvitløk!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt tomaten og paprikaen i terninger. Skyll hjertesalaten og kutt den i strimler. Hell laken av maiskornene, og ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 2-3 minutter, til de har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett tacokrydderet, litt salt og ca. 1/2 dl vann. Stek det hele videre til alt vannet har kokt inn. 
Fukt pitabrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter. 
Fyll pitabrødene med kyllingen og grønnsakene, og server rømmen ved siden av.
Vel bekomme!