Laks i kremet soppsaus med asparges og løk servert med fullkornspasta
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornspenne
400 g
Fullkornspenne
200 g
Gul løk
½ stk
Minisjampinjong
200 g
Minisjampinjong
100 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Kremfløte
3 dl
Laksefilet
650 g
Asparges
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp pastaen med litt olivenolje og revet parmesan.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken. Kutt sjampinjongen i biter. Fjern den nederste delen på hver asparges, og kutt aspargesene i skiver på skrå. Skjær fisken i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken og soppen i 2-3 minutter, til løken er blank. Tilsett fløten og steinsoppulveret, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Ha i laksen og aspargesen og kok videre i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!