Laks i kremet soppsaus med asparges og løk servert med fullkornspasta

Laks i kremet soppsaus med asparges og løk servert med fullkornspasta

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornspenne
400 g
(Gluten)
Fullkornspenne
200 g
(Gluten)
Gul løk
½ stk
Minisjampinjong
200 g
Minisjampinjong
100 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Kremfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Laksefilet
650 g
(Fisk)
Asparges
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pastaen med litt olivenolje og revet parmesan.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell og finhakk løken. Kutt sjampinjongen i biter. Fjern den nederste delen på hver asparges, og kutt aspargesene i skiver på skrå. Skjær fisken i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken og soppen i 2-3 minutter, til løken er blank. Tilsett fløten og steinsoppulveret, og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Ha i laksen og aspargesen og kok videre i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!