Panert torsk med agurksalat og remulade
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Poteter
700 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Asparges
250 g
Grønne erter
125 g
Agurk
1 stk
Sitron
1 stk
Sukker
Remulade
150 g
Panert torsk
720 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha resten av sitronen i vannkaraffelen, for deilig sitronvann til middagen!
Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har.
Kutt potetene i båter og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek formen i ovnen i 25-30 minutter, eller til potetbåtene er gjennomstekte.
Kutt agurken i tynne skiver med en kniv eller en mandolin. Ha agurkskivene i en skål, og smak til med saft fra sitronen og 1 ts sukker.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek brettet i ovnen i 12-15 minutter, eller til fisken er gyllen og gjennomvarm.
Kok opp ca. 3 dl vann. Knekk av den nederste delen av aspargesene, der de naturlig brekker. Damp aspargesene og ertene i vannet i ca. 1 minutt.
Server retten med remuladen.
Vel bekomme!