Panert torsk med agurksalat og remulade

Panert torsk med agurksalat og remulade

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Poteter
700 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Asparges
250 g
Grønne erter
125 g
Agurk
1 stk
Sitron
1 stk
Sukker
Remulade
150 g
(Egg)
Panert torsk
720 g
(Fisk, Hvete)
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha resten av sitronen i vannkaraffelen, for deilig sitronvann til middagen!

Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har. 
Kutt potetene i båter og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek formen i ovnen i 25-30 minutter, eller til potetbåtene er gjennomstekte.
Kutt agurken i tynne skiver med en kniv eller en mandolin. Ha agurkskivene i en skål, og smak til med saft fra sitronen og 1 ts sukker.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek brettet  i ovnen i 12-15 minutter, eller til fisken er gyllen og gjennomvarm.
Kok opp ca. 3 dl vann. Knekk av den nederste delen av aspargesene, der de naturlig brekker. Damp aspargesene og ertene i vannet i ca. 1 minutt.
Server retten med remuladen.
Vel bekomme!