Laktosefri
Glutenfri
Kyllinglårfilet med asiatisk agurksalat
fullkornsris og chilimajonesNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- soyasaus
- sukker
Fullkornsris
135 g
Agurk
½ stk
Reddiker
½–1 pakke
Lime
½–1 stk
Chiliflak
½–1 pakke
Soyasaus
2 ss
Sukker
½ ts
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Edamamebønner
1 pakke
Sitruskrydder
½–1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 738 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 58 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend agurksalaten og risen sammen til en lun salat.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken og reddikene i skiver, og ha dem i en serveringsskål. Bland inn saften fra limen, ønsket mengde av chiliflakene, 2 ss soyasaus og ½ ts sukker.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett edamamebønnene og krydre med sitruskrydderet de siste 2 minuttene av steketiden.
Server chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!