Homestyleburgere med pastinakk- og søtpotetfries, västerbottensost og barbecuesaus
4.1 (70)
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Bygg·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Søtpotet
1 stk
Pastinakker
2 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Homestyleburgere
600 g
Grove hamburgerbrød
360 g
Västerbottensost
150 g
Barbecuesaus
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tid til overs mens du venter på søtpotetene? Sjekk ut tipset nederst i oppskriften!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt pastinakkene og søtpoteten i staver. Ha grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsaksstavene i ovnen i 20-25 minutter.
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell og finhakk rødløken. Kutt tomatene i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek homestyleburgerne i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Server burgerne med fries, grønnsakene, västerbottenosten og barbecuesausen.
Sjekk om du har noen spennende ingredienser på kjøkkenet som du kan ha på burgerne! Her setter bare fantasien grenser, så prøv deg frem med frukt, oster, grønnsaker, sauser eller annet du har tilgjengelig. Kombiner gjerne søtt, salt og syrlig – kanskje oppdager du en ny favoritt?
Vel bekomme!