Kylling i mangosaus med stekte grønnsaker, krydret couscous og koriander
3.91 (99)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Strimlet kyllingbryst
300 g
Mangochutney
1/2 glass
Kokosmelk
165 ml
Karri
1/2 pakke
Lime
1/2 stk
Couscous med urter
250 g
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Lime
1/2 stk
Reddiker
1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Sesamfrø
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør inn litt olivenolje i couscousen før servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingstrimlene i 3-4 minutter, eller til de har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett kokosmelken, mangochutneyen og karrien, og bland godt. Gi det hele et raskt oppkok, skru ned til lav varme, og la det trekke frem til resten av retten er ferdig.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Kutt reddikene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek wokmiksen og reddikene i 4-5 minutter, eller til grønnsakene har fått en gyllen stekeskorpe. Vend inn sesamfrøene, og krydre med salt og pepper.
Smak til kyllingen med salt, pepper og saft fra halve limen før servering.
Grovhakk korianderen fra urtepakken, og kutt resten av limen i båter. Server korianderen og limebåtene til retten.
Vel bekomme!