Pizza med biff, cherrytomater og mozzarella servert med frisk salat

Pizza med biff, cherrytomater og mozzarella servert med frisk salat

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
125 g
Pizzabunner av fullkorn
720 g
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
400 ml
Revet mozzarella
150 g
(Melk, Laktose)
Storfestrimler
300 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Isbergsalat
1 stk
Cherrytomater
125 g
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre pizzaene med ditt favorittkrydder! Kanskje litt chiliflakes til de voksne og basilikum og oregano til barna?

Sett stekeovnen på 250 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har. 
Skrell og finhakk rødløken. Kutt hver cherrytomat i fire.
Legg pizzabunnene utover to stekebrett med bakepapir. Smør et lag pizzasaus på hver bunn. Strø over rødløken og mozzarellaen. Topp pizzaene med storfestrimlene og halvparten av cherrytomatene. Krydre med salt og pepper. Stek pizzaene i ovnen i ca. 7 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
Skyll og grovhakk isbergsalaten. Bland salaten og resten av cherrytomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
Vel bekomme!