Hjemmelaget tomatsuppe med tapasboller, pasta og egg
Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
1/2 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gulrot
1 stk
Moste tomater
700 ml
Gul paprika
1 stk
Hønsebuljong
1 pakke
Seterrømme
150 g
Tapasdeig
350 g
Penne
½–1 pakke
Egg
2 stk
Bladpersille
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eventuelle rester av bladpersillen kan oppbevares i en skål med kaldt vann i kjøleskapet.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell og riv gulroten på et rivjern. Varm opp en mellomstor kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken, hvitløken og gulroten i 2-3 minutter, ha i de moste tomatene, hønsebuljongen og 7 dl vann, og kok opp. La suppen koke på middels varme i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Åpne enden på tapasdeigen, og klem ut små kjøttboller i stekepannen. Stek bollene i 3–4 minutter, til de har fått litt farge. Rens paprika og kutt den i terninger. Rør inn seterrømme i tomatsuppen. Vend inn tapasbollene og paprikaen. La suppen trekke til resten av retten er ferdig, og smak til med salt og pepper om ønskelig.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte. Skrell eggene og kutt dem i båter.
Grovhakk ønsket mengde av bladpersillen. Ha pastaen og eggebåtene i suppeskålene ved servering. Topp suppen med et dryss av bladpersille.
Vel bekomme!