Ovnsbakt torsk med småpoteter, ertesaus og stekt pepperoni
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sennep·
- Fisk
Basisvarer:
- Melk
- salt
- smør
Grønne erter
500 g
Melk
3 dl
Smør
1 ss
Torskefilet
675 g
Fiskekrydder
1 pakke
Pepperoni
100 g
Småpoteter
600 g
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til ertesausen med litt sitronsaft.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i lettsaltet vann i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skjær pepperonien i strimler. Fordel fiskestykkene i en smurt ildfast form, og krydre med fiskekrydderet. Topp fisken med pepperonien, og stek formen i ovnen i 9-13 minutter, eller til fisken har begynt å flake seg.
Kok opp litt vann i en kjele, og kok ertene i ca. 2 minutter. Hell av vannet, og tilsett 3 dl melk og 1 ss smør. Kjør ertene, melken og smøret sammen til en jevn saus med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt.
Kutt sitronen i båter, og server til retten.
Vel bekomme!