Ovnsbakt torsk med småpoteter, ertesaus og stekt pepperoni

Ovnsbakt torsk med småpoteter, ertesaus og stekt pepperoni

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Melk
  • salt
  • smør
Grønne erter
500 g
Melk
3 dl
Smør
1 ss
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Fiskekrydder
1 pakke
(Sennep)
Pepperoni
100 g
Småpoteter
600 g
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til ertesausen med litt sitronsaft.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i lettsaltet vann i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skjær pepperonien i strimler. Fordel fiskestykkene i en smurt ildfast form, og krydre med fiskekrydderet. Topp fisken med pepperonien, og stek formen i ovnen i 9-13 minutter, eller til fisken har begynt å flake seg.
Kok opp litt vann i en kjele, og kok ertene i ca. 2 minutter. Hell av vannet, og tilsett 3 dl melk og 1 ss smør. Kjør ertene, melken og smøret sammen til en jevn saus med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt.
Kutt sitronen i båter, og server til retten.
Vel bekomme!