Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris og mangochutney

Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris og mangochutney

4.01 (94)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Bilder
    Basmatiris
    125 g
    Kyllinglårfilet
    400 g
    Tikka masala-paste
    1 glass
    (Cashewnøtter)
    Seterrømme
    150 g
    (Laktose)
    Spinat
    100 g
    Blomkål
    1/2 stk
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Mangochutney
    1 glass
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg frem med tikka masala-pasten.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
     Del blomkålen i små buketter, og kutt stilken i skiver. Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek blomkålen sammen med kyllingen de siste 3 minuttene. Vend inn ønsket mengde tikka masala-paste, seterrømmen og 2 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten, og la gryten småkoke under lokk i ca. 5 minutter. 
    Grovhakk korianderen fra urtepakken. Server retten med korianderen og mangochutneyen.
    Vel bekomme!