Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris og mangochutney
4.01 (94)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Cashewnøtter
Basisvarer:
Basmatiris
125 g
Kyllinglårfilet
400 g
Tikka masala-paste
1 glass
Seterrømme
150 g
Spinat
100 g
Blomkål
1/2 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Mangochutney
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg frem med tikka masala-pasten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del blomkålen i små buketter, og kutt stilken i skiver. Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek blomkålen sammen med kyllingen de siste 3 minuttene. Vend inn ønsket mengde tikka masala-paste, seterrømmen og 2 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten, og la gryten småkoke under lokk i ca. 5 minutter.
Grovhakk korianderen fra urtepakken. Server retten med korianderen og mangochutneyen.
Vel bekomme!