Hamburger med soyamarinert kongeøsterssopp, coleslawsalat, chilimajones og grønnsaker med dipp
3.67 (70)
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- soyasaus
Hamburgerbrød
2 stk
Kongeøsterssopp
4 stk
Soyasaus
Hvite bønner
1 pakke
Gulrøtter
100 g
Sitron
1/2 stk
Agurk
1/2 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødkål
150 g
Gulrøtter
100 g
Sitron
1/2 stk
Chilimajones
85 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Coleslaw til overs? Server restene på brødskiva til kvelds med majones og annet tilbehør.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Hell laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha bønnene i et litermål sammen med litt saft fra sitronen og 1 ss olivenolje. Kjør blandingen sammen til en glatt masse med en stavmikser, og smak til med salt.
Skrell halvparten av gulrøttene og kutt dem og agurken i staver. Riv hjertesalaten i grove biter. Ha grønnsakene på et serveringsfat.
Kutt rødkålen i så tynne strimler som mulig, eller grovriv den på et rivjern. Skrell og grovriv resten av gulrøttene. Bland rødkålen og gulrøttene sammen i en serveringsskål, og smak til med saft fra halve sitronen, salt og pepper.
Riv soppen i tynne strimler med hendene. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek soppen i 3-5 minutter. Vend inn 1 ss soyasaus, og stek videre til soppen er gyllen.
Varm hamburgerbrødene i stekeovnen som anvist på pakken.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, chilimajonesen og kongeøsterssoppen. Server bønnedippen og grønnsakene ved siden av.
Vel bekomme!