Hamburger med soyamarinert kongeøsterssopp, coleslawsalat, chilimajones og grønnsaker med dipp

Hamburger med soyamarinert kongeøsterssopp, coleslawsalat, chilimajones og grønnsaker med dipp

3.67 (70)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Kongeøsterssopp
4 stk
Soyasaus
Hvite bønner
1 pakke
Gulrøtter
100 g
Sitron
1/2 stk
Agurk
1/2 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødkål
150 g
Gulrøtter
100 g
Sitron
1/2 stk
Chilimajones
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Coleslaw til overs? Server restene på brødskiva til kvelds med majones og annet tilbehør.

Sett stekeovnen på 220 grader.
 Hell laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha bønnene i et litermål sammen med litt saft fra sitronen og 1 ss olivenolje. Kjør blandingen sammen til en glatt masse med en stavmikser, og smak til med salt. 
Skrell halvparten av gulrøttene og kutt dem og agurken i staver. Riv hjertesalaten i grove biter. Ha grønnsakene på et serveringsfat.
 Kutt rødkålen i så tynne strimler som mulig, eller grovriv den på et rivjern. Skrell og grovriv resten av gulrøttene. Bland rødkålen og gulrøttene sammen i en serveringsskål, og smak til med saft fra halve sitronen, salt og pepper. 
 Riv soppen i tynne strimler med hendene. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek soppen i 3-5 minutter. Vend inn 1 ss soyasaus, og stek videre til soppen er gyllen. 
Varm hamburgerbrødene i stekeovnen som anvist på pakken.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, chilimajonesen og kongeøsterssoppen. Server bønnedippen og grønnsakene ved siden av. 
Vel bekomme!