Fiskegrateng med poteter, brokkoli og eggesmør med vårløk
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
1000 g
Fiskegrateng
1600 g
Panko
1 pakke
Egg
4 stk
Smør
150 g
Vårløk
½ pakke
Brokkoli
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt smør og salt i kokevannet til brokkoliene for mer smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, og fordel fiskegratengen utover i formen. Topp med pankoen og noen klatter smør. Stek fiskegratengen i ovnen i 20-25 minutter.
Kok eggene i 10 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
Kutt brokkoliene i buketter. Skrell stilkene og kutt dem i biter. Kok brokkoliene i 4–5 minutter.
Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Skrell eggene og del dem i grove biter. Varm opp en liten kjele med 150 g smør til middels varme, og rør inn eggene og vårløken. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!