Fiskegrateng med poteter, brokkoli og eggesmør med vårløk

Fiskegrateng med poteter, brokkoli og eggesmør med vårløk

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
1000 g
Fiskegrateng
1600 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Panko
1 pakke
(Soya, Hvete)
Egg
4 stk
(Egg)
Smør
150 g
Vårløk
½ pakke
Brokkoli
2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt smør og salt i kokevannet til brokkoliene for mer smak.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, og fordel fiskegratengen utover i formen. Topp med pankoen og noen klatter smør. Stek fiskegratengen i ovnen i 20-25 minutter.
Kok eggene i 10 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
Kutt brokkoliene i buketter. Skrell stilkene og kutt dem i biter. Kok brokkoliene i 4–5 minutter.
Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Skrell eggene og del dem i grove biter. Varm opp en liten kjele med 150 g smør til middels varme, og rør inn eggene og vårløken. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!