Butter chicken med grønne bønner, paprika og krydret ris

Butter chicken med grønne bønner, paprika og krydret ris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • smør
    Basmatiris
    350 g
    Tyrkisk krydder
    2 pakke
    Kyllinglårfilet
    800 g
    Gul løk
    1 stk
    Butter chicken-paste
    2 glass
    Kokosmelk
    8 dl
    Grønne bønner
    250 g
    Rød paprika
    2 stk
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server retten med nanbrød.

    Tilbered risen som anvist på pakken. Ha det tyrkiske krydderet i kjelen med risen.
    Skrell og finhakk løken. Kutt de grønne bønnene i to, og kutt paprikaene i terninger. Finhakk korianderen fra urtepakken. Skjær kyllingen i grove biter. 
    Varm opp en kjele med litt olje og smør til høy varme, og stek kyllingen i ca. 2 minutter på hver side. Ha i løken og stek videre i 1-2 minutter. Tilsett koksmelken og ønsket mengde butter chicken-paste, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.
    Ha bønnene og paprikaterningene i butter chicken-gryten når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden. 
    Topp retten med korianderen. 
    Vel bekomme!