Butter chicken med grønne bønner, paprika og krydret ris
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Basmatiris
350 g
Tyrkisk krydder
2 pakke
Kyllinglårfilet
800 g
Gul løk
1 stk
Butter chicken-paste
2 glass
Kokosmelk
8 dl
Grønne bønner
250 g
Rød paprika
2 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med nanbrød.
Tilbered risen som anvist på pakken. Ha det tyrkiske krydderet i kjelen med risen.
Skrell og finhakk løken. Kutt de grønne bønnene i to, og kutt paprikaene i terninger. Finhakk korianderen fra urtepakken. Skjær kyllingen i grove biter.
Varm opp en kjele med litt olje og smør til høy varme, og stek kyllingen i ca. 2 minutter på hver side. Ha i løken og stek videre i 1-2 minutter. Tilsett koksmelken og ønsket mengde butter chicken-paste, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.
Ha bønnene og paprikaterningene i butter chicken-gryten når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden.
Topp retten med korianderen.
Vel bekomme!