Kremet pastasalat med skinke, brokkoli og pinjekjerner
Ny oppskrift
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Eggeplomme
- olje
- pepper
- salt
Laktosefri crème fraîche
150 g
Sitron
1/2 stk
Eggeplomme
1 stk
Glutenfri penne
250 g
Brokkoli
1/2 stk
Gul paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Kokt skinke i strimler
200 g
Pinjekjerner
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk i dressingen.
Skill eggeplommen og eggehviten fra hverandre i to skåler. Bland sammen den laktosefrie crème fraîchen og eggeplommen i en skål, og smak til med salt, pepper og saft fra sitronen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Del brokkolien i mindre buketter. Skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. Rens paprikaen og kutt den i terninger.
Skrell og press hvitløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinken, brokkolien, paprikaen, pinjekjernene og hvitløken i 5-6 minutter.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn dressingen, skinkeblandingen og osten. Smak til med salt og pepper.
Eggehviten kan brukes i en omelett til kvelds.
Vel bekomme!