Pizza:Pizza Serrano

Pizza:Pizza Serrano

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Pizzadeig
    1 stk
    (Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
    Pizzasaus
    1/2 pakke
    Revet ost
    ½ pakke
    (Melk, Laktose)
    Serranoskinke
    1 pakke
    Ruccola
    1 pakke
    Grana Padano
    1 stk
    (Egg, Melk)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Frys bunnen når den kommer. Tines samme dagen den skal brukes, da er blir den enklere å jobbe med. Ha godt med mel på hendene når du tar den ut av pakningen.

    Sett stekeovnen på 250 grader.
    Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Ha pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
    Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
    Når pizzaene er stekt, fordel serranoskinke og ruccula utover. Riv over grana padano.
    Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og grana padano-osten.
    Vel bekomme!