Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
Pizzadeig
1 stk
Pizzasaus
1/2 pakke
Revet ost
½ pakke
Serranoskinke
1 pakke
Ruccola
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Frys bunnen når den kommer. Tines samme dagen den skal brukes, da er blir den enklere å jobbe med. Ha godt med mel på hendene når du tar den ut av pakningen.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Ha pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
Når pizzaene er stekt, fordel serranoskinke og ruccula utover. Riv over grana padano.
Når pizzaene er stekt, fordel serranoskinke og ruccula utover. Riv over grana padano.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og grana padano-osten.
Vel bekomme!