Laksewraps med friske grønnsaker, lime og mango- og currydressing
4.1 (130)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
Laksefilet
325 g
Fiskekrydder
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Curry- og mangodressing
1 pakke
Lime
1 stk
Hvetetortillaer
1 pakke
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt grovhakket koriander i wrapsene for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Ha fisken i en ildfast form. Krydre fisken med fiskekrydderet, og stek den i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen, ved siden formen med fisken, i ca. 10 minutter.
Skyll hjertesalaten og kutt den i grove biter. Kutt paprikaen i tynne staver, og kutt agurken og tomaten i terninger. Hell vannet av maisen. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Del fisken i grove biter med to gafler. Kutt limen i båter. Fyll tortillaene med fiskebitene, grønnsakene og curry- og mangodressingen, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!