Laksewraps med friske grønnsaker, lime og mango- og currydressing

Laksewraps med friske grønnsaker, lime og mango- og currydressing

4.1 (130)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Fiskekrydder
1 pakke
(Sennep)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Lime
1 stk
Hvetetortillaer
1 pakke
(Hvete)
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt grovhakket koriander i wrapsene for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Ha fisken i en ildfast form. Krydre fisken med fiskekrydderet, og stek den i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen, ved siden formen med fisken, i ca. 10 minutter.
Skyll hjertesalaten og kutt den i grove biter. Kutt paprikaen i tynne staver, og kutt agurken og tomaten i terninger. Hell vannet av maisen. Ha grønnsakene i separate skåler for servering. 
Del fisken i grove biter med to gafler. Kutt limen i båter. Fyll tortillaene med fiskebitene, grønnsakene og curry- og mangodressingen, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!