Pestobakt torsk med cherrytomater og potetmos

Pestobakt torsk med cherrytomater og potetmos

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Mandelpoteter
800 g
Smør
Melk
Gule cherrytomater
250 g
Røde cherrytomater
250 g
Rødløk
2 stk
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke skreller potetene så bevarer du flere næringsstoffer!

Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har. 
Skrell potetene om ønskelig, og kok dem i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ta bort den grønne stilken på cherrytomatene, og skrell og kutt rødløkene i båter. Ha grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 20 minutter.
Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir, og legg filetene i en ildfast form. Fordel pestoen over filetene, og stek formen i ovnen sammen med grønnsakene i 8-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt og flaker seg. 
Hell vannet av potetene, og mos dem sammen med 2 ss smør. Spe på med ca. 2 dl melk, litt og litt, under omrøring, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!