Wraps med salsicciakrydret kjøttdeig, mango og frisk avokadodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Mango
1 stk
Tomat
1 stk
Restaurantsalat
125 g
Avokado
1 stk
Lettrømme
150 g
Lime
1 stk
Fullkornstortillaer
1 pakke
Aluminiumsfolie
Salsicciadeig
350 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Bruk restene i wrapsene og lag en ny vri på retten!
Sett stekeovnen på 175 grader.
Skrell mangoen, fjern stenen og kutt mangokjøttet i skiver. Kutt tomaten i terninger. Ha tomaten, mangoen og restaurantsalaten i separate skåler for servering.
Kutt avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Ha avokadoen i en blender eller et litermål sammen med rømmen, og kjør det hele til en jevn masse i blenderen eller med en stavmikser. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med stekespaden, og stek videre i 3-4 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt.
Lag wraps av tortillaene, kjøttdeigen, dressingen og grønnsakene. Håper det smaker!
Vel bekomme!