Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Alt-i-ett pastagryte
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
½–1 pakke
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Pasta (Hvete)
200 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
75 g
Vann
4 dl
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 791 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også sette hele gryten i ovnen, og ovnsbake pastaen på 200 grader i 15–20 minutter.
- Alt-i-ett pastagryte, forberedelse: Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll cherrytomatene og spinaten.
- Alt-i-ett pastagryte: Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og salsicciadeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett cherrytomatene, den ukokte pastaen, 4 dl vann og grønnsaksbuljongen, og rør godt om.
- Alt-i-ett pastagryte, fortsettelse: Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så den ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen og spinaten helt til slutt, og smak til med salt og pepper.
- Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
- Nyt måltidet!