Biffkarbonader med syltede rødbeter, ertekrem og stekt løk

Biffkarbonader med syltede rødbeter, ertekrem og stekt løk

Ny oppskrift
Under 35 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvitvinseddik
  • melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Rødbeter
2 stk
Sukker
Hvitvinseddik
Gul løk
1 stk
Smør
Grønne erter
500 g
Melk
Smør
Magre biffkarbonader
450 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha resten av de syltede rødbetene på et norgesglass og oppbevar dem i kjøleskapet.

 Skrell rødbetene og kutt dem i terninger på ca. 2 x 2 cm. Kok opp 2 dl vann med 0,5 dl sukker og 0,5 dl hvitvinseddik. Ha rødbetene i kjelen, og la dem småkoke i 10-12 minutter. 
 Skrell løkene og kutt dem i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med 1 ss smør til middels høy varme, og stek løkskivene i 7-8 minutter, til de er lysebrune. Tilsett 0,5 ts sukker og litt salt mot slutten av steketiden.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek biffkarbonadene i 3-4 minutter på hver side. 
 Kok opp ca. 1 dl melk med 1 ts smør. Tilsett ertene og la dem koke i 1-2 minutter. Kjør det hele sammen til en glatt krem med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Sil av laken fra rødbetene. Laken kan oppbevares i kjøleskapet og brukes flere ganger. 
Vel bekomme!