Smørstekt laks med syrlig agurk- og reddiksalat, poteter og rømmedressing

Smørstekt laks med syrlig agurk- og reddiksalat, poteter og rømmedressing

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Sukker
1 ts
Eddik 7 %
2 ss
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Smør
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir eller et rent kjøkkenhåndkle før steking for et fastere resultat.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skyll agurken og reddikene. Skjær agurken og reddikene i så tynne skiver som mulig med en skarp kniv eller en ostehøvel. Ha agurk- og reddikskivene i en skål, og vend inn 1 ts sukker og 2 ss eddik. Smak til med salt og pepper. 
Bland sammen rømmekollen og tzatzikikrydderet i en serveringsskål. 
Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 3-4 minutter på hver side.
Server den halve sitronen til retten. 
Vel bekomme!