Ratatouille med panert torsk og linguini
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul paprika
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Aubergine
1 stk
Hakkede tomater
2 boks
Oregano
1 pakke
Panert torsk
1080 g
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Linguine
650 g
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med din favorittost!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Kutt paprikaen og auberginen i store terninger.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme, og stek løken og hvitløken til løken er blank. Ha i paprikaen og auberginen og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og 1 dl vann, og kok opp. La det hele småkoke i 10-15 minutter, og smak til med salt, pepper og sukker.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje før servering.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12-15 minutter.
Vel bekomme!