Ratatouille med panert torsk og linguini

Ratatouille med panert torsk og linguini

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul paprika
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Aubergine
1 stk
Hakkede tomater
2 boks
Oregano
1 pakke
Panert torsk
1080 g
(Fisk, Hvete)
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Linguine
650 g
(Gluten, Egg)
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med din favorittost!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Kutt paprikaen og auberginen i store terninger. 
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme, og stek løken og hvitløken til løken er blank. Ha i paprikaen og auberginen og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og 1 dl vann, og kok opp. La det hele småkoke i 10-15 minutter, og smak til med salt, pepper og sukker.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje før servering.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12-15 minutter.
Vel bekomme!