Wraps med falafel, tomat, rødløk, appelsin og curry- og mangodressing

Wraps med falafel, tomat, rødløk, appelsin og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
Falafelmiks
2 pakke
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Appelsiner
2 stk
Strimlet kålsalat
400 g
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
3 pakke
(Egg, Sennep)
Hvetetortillaer
12 stk
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fyll tortillaene med din favorittost!

Sett stekeovnen på 180 grader.
Tilbered falafelmiksen som anvist på pakken.
Rull falafeldeigen til små boller, og trykk bollene flate. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek falafelene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomvarme. Legg falafelene på en tallerken med tørkepapir.
Skrell appelsinene og rødløken. Kutt tomatene, rødløken og appelsinene i biter, og kutt limen i båter. Fordel appelsinene, rødløken, tomatene, kålsalaten og limen i skåler for servering.
Varm tortillaene i ovnen i 2–3 minutter.
Fyll tortillaene med grønnsakene, falafelene og curry- og mangodressingen. Server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!