Wraps med falafel, tomat, rødløk, appelsin og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
Falafelmiks
2 pakke
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Appelsiner
2 stk
Strimlet kålsalat
400 g
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
3 pakke
Hvetetortillaer
12 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fyll tortillaene med din favorittost!
Sett stekeovnen på 180 grader.
Tilbered falafelmiksen som anvist på pakken.
Rull falafeldeigen til små boller, og trykk bollene flate. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek falafelene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomvarme. Legg falafelene på en tallerken med tørkepapir.
Skrell appelsinene og rødløken. Kutt tomatene, rødløken og appelsinene i biter, og kutt limen i båter. Fordel appelsinene, rødløken, tomatene, kålsalaten og limen i skåler for servering.
Varm tortillaene i ovnen i 2–3 minutter.
Fyll tortillaene med grønnsakene, falafelene og curry- og mangodressingen. Server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!