Hjemmelaget tomatsuppe med kjøttboller og ciabatta
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gulrot
1 stk
Moste tomater
350 ml
Hønsebuljong
1 pakke
Laktosefri crème fraîche
2 ss
Kjøttboller med grønnsaker
300 g
Egg
2 stk
Ciabatta
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttbollene inneholder hele 33% grønnsaker.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Skrell og riv gulroten på et rivjern. Varm opp en mellomstor kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken, hvitløken og gulroten i 2-3 minutter, ha i de moste tomatene, hønsebuljongen, crème fraîchen, kjøttbollene og 3,5 dl vann, og kok opp. La suppen koke på middels varme i ca. 10 minutter.
Kok eggene i 7-9 minutter. Skyll eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte, skrell dem og kutt dem i båter.
Varm ciabattaene i ovnen i 5-6 minutter.
Vel bekomme!