Spicy Korean wok med indrefilet av svin, hodekål og koriander servert med villrisblanding
Roede

Spicy Korean wok med indrefilet av svin, hodekål og koriander servert med villrisblanding

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Villrisblanding
125 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Sesamfrø
2 pakke
(Sesamfrø)
Chiliflak
1 pakke
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Hodekål
300 g
Chop suey-saus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
Sweet chili-saus
85 g
Rød chili
1/2 stk
Lime
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak deg frem med chiliflakesene slik at woken ikke blir for sterk.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skjær kjøttet i strimler. Ha kjøttet i en skål, og vend inn sesamfrøene, chiliflakesene og litt salt.
Skrell rødløken. Kutt paprikaen, rødløken og hodekålen i strimler.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter, i to omganger, og legg det på en tallerken. 
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 i 3-4 minutter. Tilsett chop suey-sausen, sweet chili-sausen og 0,5 dl vann, og gi det hele et raskt oppkok. Vend inn kjøttet før servering.
Kutt chilien i skiver, grovhakk korianderen fra urtepakken, og kutt limen i båter. Legg chilien, korianderen og limebåtene på en tallerken, og server ved siden av woken.
100 g
Wok med grønnsaker og kjøtt: 300 g
Kaloriinnhold: kcal

Vel bekomme!