Roede
Spicy Korean wok med indrefilet av svin, hodekål og koriander servert med villrisblanding
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bygg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
Villrisblanding
125 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Sesamfrø
2 pakke
Chiliflak
1 pakke
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Hodekål
300 g
Chop suey-saus
1 pakke
Sweet chili-saus
85 g
Rød chili
1/2 stk
Lime
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak deg frem med chiliflakesene slik at woken ikke blir for sterk.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kjøttet i strimler. Ha kjøttet i en skål, og vend inn sesamfrøene, chiliflakesene og litt salt.
Skrell rødløken. Kutt paprikaen, rødløken og hodekålen i strimler.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter, i to omganger, og legg det på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 i 3-4 minutter. Tilsett chop suey-sausen, sweet chili-sausen og 0,5 dl vann, og gi det hele et raskt oppkok. Vend inn kjøttet før servering.
Kutt chilien i skiver, grovhakk korianderen fra urtepakken, og kutt limen i båter. Legg chilien, korianderen og limebåtene på en tallerken, og server ved siden av woken.
100 g
Wok med grønnsaker og kjøtt: 300 g
Kaloriinnhold: kcal
Wok med grønnsaker og kjøtt: 300 g
Kaloriinnhold: kcal
Vel bekomme!