Grønnsakskjøttboller og spicy bønnecassoulet med squash og paprika
Roede

Grønnsakskjøttboller og spicy bønnecassoulet med squash og paprika

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
½ stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Moste tomater
350 ml
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Bønnegryte
300 g
(Soya, Sulfitt)
Hønsebuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
300 g
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med revet parmesan.

Skrell hvitløken og løken. Finhakk løken, chilien og ønsket mengde av hvitløken. Kutt squashen og paprikaen i terninger. Grovhakk oreganoen. 
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek løken, hvitløken, paprikaen, chilien og squashen i 2-3 minutter, til løken er blank. Tilsett de moste tomatene, bønnegryten, hønsebuljongen og potetkrydderet, og gi det hele et oppkok. La bønnecassouleten småkoke i 10-15 minutter. Smak til med oreganoen og litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kjøttbollene i 8-10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Grovhakk persillen fra urtepakken og strø den over retten ved servering.
150 g
Bønnecassoulet: 300 g
Kaloriinnhold: kcal

Vel bekomme!