Kremet linguini med stekt paprika, erter og serranoskinke

Kremet linguini med stekt paprika, erter og serranoskinke

3.53 (100)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • olje
  • pepper
  • salt
Linguine
400 g
(Gluten, Egg)
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønne erter
250 g
Banansjalottløk
1 stk
Serranoskinke
160 g
Lettrømme
300 g
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Egg
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pastaen med litt ristede pinjekjerner for ekstra crunch.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Finriv grana padano-osten på et rivjern. Bland sammen lettrømmen, osten og 1 egg i en bolle. Visp alt godt sammen.
Skrell og finhakk banansjalottløken. Rens paprikaene og kutt dem i staver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken, ertene og paprikaen i 3-4 minutter, til løken er blank og paprikaen er mør. Tilsett deretter ertene, og stek videre i et lite minutt. Smak til med salt og pepper. 
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på litt av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn rømmeblandingen fra punkt 2. Spe på med litt av kokevannet hvis sausen blir for tykk.
Topp den kremede linguinien med serranoskinken og de stekte grønnsakene.
Vel bekomme!