Kremet fiskesuppe med sei, reker, juliennegrønnsaker og gressløk
3.81 (144)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Skalldyr·
- Fisk·
- Selleri
Basisvarer:
Fiskesuppebase
700 g
Lyngen-reker
100 g
Seifilet
200 g
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
Gressløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt godt brød med smør ved siden av suppen.
Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels høy varme under omrøring.
Skjær fisken i terninger, og finhakk gressløken.
Ha fisketerningene, juliennemiksen og rekene i fiskesuppen når suppen koker, og la det småkoke i 3-4 minutter.
Topp fiskesuppen med gressløken ved servering.
Vel bekomme!