Kremet fiskesuppe med sei, reker, juliennegrønnsaker og gressløk

Kremet fiskesuppe med sei, reker, juliennegrønnsaker og gressløk

3.81 (144)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Fiskesuppebase
    700 g
    (Fisk, Laktose)
    Lyngen-reker
    100 g
    (Skalldyr)
    Seifilet
    200 g
    (Fisk)
    Juliennemiks med gulrot og selleri
    200 g
    (Selleri)
    Gressløk
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server litt godt brød med smør ved siden av suppen.

    Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels høy varme under omrøring. 
    Skjær fisken i terninger, og finhakk gressløken. 
    Ha fisketerningene, juliennemiksen og rekene i fiskesuppen når suppen koker, og la det småkoke i 3-4 minutter. 
    Topp fiskesuppen med gressløken ved servering.
    Vel bekomme!