Linguini med hummersaus, reker, cherrytomater og vårløk

Linguini med hummersaus, reker, cherrytomater og vårløk

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Linguine
400 g
(Gluten, Egg)
Linguine
250 g
(Gluten, Egg)
Olivenolje
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
500 g
Erter
125 g
Lyngen-reker
300 g
(Skalldyr)
Hummersaus
2 pakke
(Skalldyr, Fisk, Melk, Laktose)
Vårløk
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt revet parmesan og dill.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Tilpass mengden pasta til din familie. Vend inn litt olivenolje når pastaen er ferdigkokt.
Skrell rødløken og kutt den i skiver, og kutt cherrytomatene i to. Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek rødløken i 1-2 minutter, eller til den blank. Tilsett ertene, cherrytomatene og hummersausen, og kok opp. Tilsett rekene mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Vend hummersausen inn med pastaen, og topp retten med vårløken.
Vel bekomme!