Pastasalat med hjemmelaget persillepesto, bacon og fetaost

Pastasalat med hjemmelaget persillepesto, bacon og fetaost

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Linguine
650 g
(Gluten, Egg)
Kruspersille
2 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Olivenolje
1 dl
Sitron
½ stk
Baconterninger
400 g
Rødløk
1 stk
Tomater
3 stk
Fetaost
100 g
(Melk, Laktose)
Ruccola
100 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt parmesan og pinjekjerner i persillepestoen for mer smak.

Skrell hvitløken, og plukk bladene fra stilken på persillen. Ha persillebladene, ønsket mengde av hvitløken og ca. 1 dl olivenolje i et litermål, og kjør det hele sammen med en stavmikser. Smak til med saft fra den halve sitronen og salt og pepper.
Skrell rødløken og kutt den i båter. Kutt tomatene og fetaosten i terninger. Skyll ruccolaen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Tilpass mengden pasta til din familie. Sil vannet av pastaen, og vend inn persillepestoen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, til det er gyllent og sprøtt. Stek rødløken sammen med baconet de siste ca. 2 minuttene av steketiden.
Bland pastaen sammen med tomatene, fetaosten og ruccolaen i en stor serveringsbolle, og topp med baconet og løken.
Vel bekomme!