Skivet kyllingfilet med paprikapestokremet pasta og bakte cherrytomater og brokkoli

Skivet kyllingfilet med paprikapestokremet pasta og bakte cherrytomater og brokkoli

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Fullkornslinguine
250 g
(Gluten)
Brokkoli
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Seterrømme
150 g
(Laktose)
Skivet kyllingfilet
450 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland inn litt sitronsaft eller hvitløk i pesto- og rømmeblandingen.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fjern bladene fra cherrytomatene. Ha brokkolien og tomatene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15-20 minutter.
Kutt paprikaen i staver, og legg paprikastavene i en serveringsskål.
Bland sammen pestoen og seterrømmen i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen, gjerne i to omganger, i 1-2 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet.
Hell vannet av pastaen, men spar på ca. 1 dl av pastavannet. Vend pesto- og rømmeblandingen inn i pastaensammen med vannet. Pestoen kan serveres ved siden av om barna foretrekker det.
Vel bekomme!