Fiskeboller i karrisaus med brokkoli, gulrøtter og sprøstekt kalkunbacon

Fiskeboller i karrisaus med brokkoli, gulrøtter og sprøstekt kalkunbacon

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
700 g
Gulrøtter
400 g
Brokkoli
1 stk
Fiskeboller med purreløk
600 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Lettmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Karrijevning
1 pakke
(Gluten)
Hvetemel
Smør
Kalkunbacon
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha ca. 1 dl av fiskebollekraften i sausen for ekstra fiskesmak!

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver.
Hell kraften fra fiskebollepakken i vasken.
Smelt 3 ss smør i en stor kjele, og visp inn karrijevningen og 2 ss hvetemel. Spe på med 5 dl melk, litt og litt, under omrøring. Gi sausen et oppkok, og la den småkoke under omrøring i 2-3 minutter, til den har tyknet. Smak til med salt og pepper.
Ha fiskebollene i sausen, og la dem trekke på lav varme i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kok gulrøttene i vannet sammen med potetene de siste 3-4 minuttene av koketiden, og kok brokkolien de siste 1-2 minuttene av koketiden.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 2-4 minutter, eller til det er gyllent.
Vel bekomme!