Tortillas med tempurasei, friske grønnsaker og sweet chili-saus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- bakepapir (kan sløyfes)
Tempurasei
880 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Hjertesalat
2 stk
Rød paprika
2 stk
Gulrøtter
400 g
Stangselleri
1/2 pakke
Maiskorn
2 pakke
Hvetetortillaer
3 pakke
Sweet chili-saus
2 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med rømme.
Sett stekeovnen på 175 grader.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter.
Skrell gulrøttene. Kutt stangsellerien, paprikaen og gulrøttene i tynne staver. Kutt endene av hjertesalatene, skyll bladene i kaldt vann, og kutt salaten i biter. Sil laken av maisen. Fordel grønnsakene i skåler for servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Fyll tortillaene med grønnsakene, tempuraseien og sweet chili-sausen.
Vel bekomme!