Biffkarbonader med ertepuré, karamellisert løk og ovnsbakte grønnsaker

Biffkarbonader med ertepuré, karamellisert løk og ovnsbakte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Gulrøtter
400 g
Gul løk
0,50 stk
Gul løk
1,5 stk
Sukker
Magre biffkarbonader
450 g
(Melk, Laktose)
Grønne erter
125 g
Melk
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skrell og kutt grønnsakene dagen i forveien for å spare tid.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell og kutt selleriroten, gulrøttene og den halve løken i biter på ca. 3 x 3 cm. Fordel grønnsakene utover et stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 18-20 minutter. 
 Skrell og kutt resten av løken i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løkskivene i 3-4 minutter. Tilsett 1 teskje sukker og litt salt, og stek videre i 2-3 minutter, til løken er gyllenbrun. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek biffkarbonadene i 3-4 minutter på hver side. 
 Kok opp 0,5 dl melk sammen med 1 teskje smør i en kjele. Kok ertene i melken i ca. 1 minutt. Kjør det hele sammen til en glatt puré med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!