Pannestekt laks med pak choy, mango, eggnudler og ponzusaus
4.17 (70)
Under 45 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Pak choy
250 g
Mango
1 stk
Eggnudler
200 g
Laksefilet
600 g
Ponzusaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med litt nøtter og koriander.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt paprikaen i strimler. Skyll pak choyene, og kutt hver pak choy i fire biter på langs. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha mangoen i en serveringsskål.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha fisken over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 5 minutter.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek paprikaen og pak choyene i 2-3 minutter.
Server ponzusausen til retten.
Fun fact! Ponzusaus er en søt soyasaus smaksatt med riseddik og yuzu. Yuzu er en japansk sitrusfrukt, og det er denne som gir ponzusausen den karateristiske syrlige smaken.
Vel bekomme!