Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker, småpoteter og hummersaus
3.91 (86)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Skalldyr·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Torskefilet
375 g
Rotgrønnsaker i staver
300 g
Småpoteter
300 g
Hummersaus
1 pose
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Strø litt finhakket dill over fisken ved servering!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel rotgrønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 10-15 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper. Ha litt smør i stekepannen mot slutten av steketiden.
Varm opp sausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!