Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker, småpoteter og hummersaus

Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker, småpoteter og hummersaus

3.91 (86)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Rotgrønnsaker i staver
300 g
(Selleri)
Småpoteter
300 g
Hummersaus
1 pose
(Skalldyr, Fisk, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt finhakket dill over fisken ved servering!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel rotgrønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 10-15 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper. Ha litt smør i stekepannen mot slutten av steketiden.
Varm opp sausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!