Kylling i kremet spinatsaus servert med pasta og brokkoli

Kylling i kremet spinatsaus servert med pasta og brokkoli

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Skivet kyllingfilet
350 g
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
100 g
Kremfløte
2 dl
(Melk, Laktose)
Farfalle
200 g
(Gluten)
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med litt revet parmesan.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell løken og kutt den i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 5-6 minutter. Tilsett hvitløken og løken, og stek videre i ca. 2 minutter. Tilsett deretter spinaten og fløten, og gi det hele et oppkok. Smak til med salt og pepper.
Del brokkolien i mindre buketter, og kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Vend pastaen og brokkolien inn med kylling- og spinatsausen før servering, eller server det hver for seg.
Vel bekomme!