Kylling i kremet spinatsaus servert med pasta og brokkoli
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Skivet kyllingfilet
350 g
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
100 g
Kremfløte
2 dl
Farfalle
200 g
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med litt revet parmesan.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell løken og kutt den i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 5-6 minutter. Tilsett hvitløken og løken, og stek videre i ca. 2 minutter. Tilsett deretter spinaten og fløten, og gi det hele et oppkok. Smak til med salt og pepper.
Del brokkolien i mindre buketter, og kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Vend pastaen og brokkolien inn med kylling- og spinatsausen før servering, eller server det hver for seg.
Vel bekomme!