Pannestekt torsk med søtpotetpuré, blomkål, erter og eggesmør med sitruskrydder

Pannestekt torsk med søtpotetpuré, blomkål, erter og eggesmør med sitruskrydder

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Søtpotetpuré
400 g
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
(Egg)
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
Blomkål
1 stk
Grønne erter
125 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt kapers eller ferske urter i eggesmøret!

Varm opp søtpotetpuréen i en kjele på middels høy varme under omrøring. Smak til med salt, pepper og litt smør. 
Kok eggene i 8-9 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte. 
Del blomkålen i mindre buketter. Kok blomkålbukettene i lettsaltet vann i 4-5 minutter, og kok ertene sammen med blomkålen de siste 2 minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
 Skrell de ferdigkokte eggene og del dem i biter. Smelt 3 ss smør i en kjele, og vend inn sitruskrydderet og eggebitene. 
Vel bekomme!