Pannestekt torsk med søtpotetpuré, blomkål, erter og eggesmør med sitruskrydder
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Torskefilet
375 g
Søtpotetpuré
400 g
Egg
2 stk
Sitruskrydder
1 pakke
Smør
Blomkål
1 stk
Grønne erter
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt kapers eller ferske urter i eggesmøret!
Varm opp søtpotetpuréen i en kjele på middels høy varme under omrøring. Smak til med salt, pepper og litt smør.
Kok eggene i 8-9 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Del blomkålen i mindre buketter. Kok blomkålbukettene i lettsaltet vann i 4-5 minutter, og kok ertene sammen med blomkålen de siste 2 minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Skrell de ferdigkokte eggene og del dem i biter. Smelt 3 ss smør i en kjele, og vend inn sitruskrydderet og eggebitene.
Vel bekomme!