Kremet tomatsuppe med egg, bacon og langbrød
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Moste tomater
1 flaske
Hønsebuljong
1 pakke
Egg
4 stk
Baconterninger
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjør suppen glatt med en stavmikser.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og riv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk hvitløken, og finhakk løken. Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene i 2-3 minutter, og tilsett de moste tomatene, hønsebuljongen og 4 dl vann. La suppen koke på middels varme i ca. 10 minutter.
Kok eggene i 9-10 minutter. La eggene avkjøles i kaldt vann når de er ferdigkokte. Skrell eggene og skjær dem i båter.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er sprøtt.
Varm langbrødet i ovnen i 2-3 minutter.
Ha rømmen i suppen det siste minuttet av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!