Kremet tomatsuppe med egg, bacon og langbrød

Kremet tomatsuppe med egg, bacon og langbrød

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gulrot
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Moste tomater
1 flaske
Hønsebuljong
1 pakke
Egg
4 stk
(Egg)
Baconterninger
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjør suppen glatt med en stavmikser.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell og riv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk hvitløken, og finhakk løken. Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene i 2-3 minutter, og tilsett de moste tomatene, hønsebuljongen og 4 dl vann. La suppen koke på middels varme i ca. 10 minutter. 
Kok eggene i 9-10 minutter. La eggene avkjøles i kaldt vann når de er ferdigkokte. Skrell eggene og skjær dem i båter.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er sprøtt. 
Varm langbrødet i ovnen i 2-3 minutter. 
Ha rømmen i suppen det siste minuttet av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!