Medisterkaker og gulrøtter med erter, brun saus og småpoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Grønne erter
125 g
Gulrot
400 g
Medisterkaker
360 g
Brun saus
1 pakke
Kruspersille
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Smør
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene sammen med potetene de siste 2 minuttene av potetenes koketid.
Skyll gulrøttene og kutt dem i staver. Fordel gulrotstavene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrøttene i ovnen i 15-18 minutter. Fordel medisterkakene oppå gulrøttene når det gjenstår 10-12 minutter av gulrøttenes steketid.
Varm opp den brune sausen i en kjele på middels varme under omrøring. Hold sausen varm på lav varme frem til servering.
Grovhakk persillen. Vend persillen og litt smør inn med gulrøttene før servering.
Vel bekomme!