Ovnsbakt torsk med potetmos, brokkoli, paprika og stekt chorizo
4.05 (198)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Rød paprika
1 stk
Brokkolibuketter
300 g
Torskefilet
375 g
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Potetmos
500 g
Smør
Chorizo
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt finhakket persille eller gressløk inn med chorizoen før servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt paprikaen i grove biter.
Kle et stekebrett med bakepapir. Fordel fisken, brokkolibukettene og paprikaen på brettet, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom, slik at det ikke svir seg. Rør inn en spiseskje smør før servering om du ønsker det.
Skjær chorizoen i strimler. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek chorizoen i pannen i 2-3 minutter. Skru ned til lav varme, og vend inn 1 spiseskje olivenolje.
Server fisken og grønnsakene med potetmosen og chorizoen.
Vel bekomme!