Tempurapanert torsk med epledressing, stekt blomkål og gulrot og fullkornsris

Tempurapanert torsk med epledressing, stekt blomkål og gulrot og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornsris
250 g
Eple
1 stk
Lettrømme
3 dl
(Melk, Laktose)
Tempurapanert torsk
680 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Blomkål
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak epledressingen til med litt sitron- eller limesaft.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fjern eplekjernen, og kutt eplet i terninger. Ha rømmen i en serveringsskål, og bland inn epleterningene. Smak til med salt og pepper.
Ha fisken i en ildfast form. Stek formen i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken er gjennomvarm.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kutt blomkålen i små buketter. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene i 5-7 minutter, til de har fått litt farge. Krydre med salt.
Vel bekomme!