Quesadillas med karbonadedeig, hvite bønner og mozzarella servert med salat og rømme

Quesadillas med karbonadedeig, hvite bønner og mozzarella servert med salat og rømme

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvite bønner
1 boks
Karbonadedeig
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
(Hvete)
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Restaurantsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell hvitløken. Finhakk løken, hvitløken og ønsket mengde av chilien. Sil laken av bønnene. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek karbonadedeigen i 2-3 minutter. Ha i løken, hvitløken og chilien, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett tomatpuréen, 1 dl vann og bønnene, og la det småkoke i 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Legg to av tortillalefsene på et stekebrett med bakepapir, og fordel kjøtt- og bønnefyllet på lefsene. Strø halvparten av mozzarellaen i ytterkanten av lefsene, og legg de to andre lefsene oppå fyllet. Strø resten av mozzarellaen på toppen av quesedillaene. Stek quesedillaene i ovnen i 7-8 minutter, eller til lefsene har fått litt farge. Skjær hver quesedilla i fire biter før servering. 
Skyll salaten i kaldt vann. Kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og salaten sammen i en serveringsskål. 
Server quesedillaene med salaten og rømmen. 
Vel bekomme!