Gratinerte tapasboller i tomatsaus med brokkoli og tagliatelle
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Tapasboller
300 g
Pizzasaus
1 pakke
Estragon
1 bunt
Revet mozzarella
100 pakke
Tagliatelle
250 g
Brokkolibuketter
300 g
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pasta til overs? Lag en deilig pastasalat til lunsj i morgen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel tapasbollene i en ildfast form, hell over pizzasausen og vend inn estragonen. Strø over mozzarellaen, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje rett før servering.
Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste ca. 5 minuttene av pastaens koketid.
Vel bekomme!