Gratinerte tapasboller i tomatsaus med brokkoli og tagliatelle

Gratinerte tapasboller i tomatsaus med brokkoli og tagliatelle

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Tapasboller
300 g
(Egg)
Pizzasaus
1 pakke
Estragon
1 bunt
Revet mozzarella
100 pakke
(Melk, Laktose)
Tagliatelle
250 g
Brokkolibuketter
300 g
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pasta til overs? Lag en deilig pastasalat til lunsj i morgen!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel tapasbollene i en ildfast form, hell over pizzasausen og vend inn estragonen. Strø over mozzarellaen, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje rett før servering. 
Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste ca. 5 minuttene av pastaens koketid. 
Vel bekomme!