Magre svinekoteletter med paprikasaus, ovnsbakte småpoteter og kruspersille
3.48 (118)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Rotgrønnsaker i staver
600 g
Kruspersille
1 pakke
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Paprikasaus
2 pakke
Magre svinekoteletter med ben
750 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt smør og et knust hvitløksfedd i pannen med kjøttet mot slutten av steketiden for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Dekk et stekebrett med bakepapir, og fordel småpotetene utover brettet. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek potetene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp paprikasausen i en kjele på middels varme under omrøring.
Stek rotgrønnsaksstavene på brettet med potetene de siste 10 minuttene av potetenes steketid.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og stek dem i 2-3 minutter på hver side. Legg kotelettene til side på en tallerken, og la dem hvile i 2-3 minutter før servering.
Finhakk kruspersillen, og vend den inn med potetene og rotgrønnsakene før servering.
Vel bekomme!